Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-04-25   

Publicerades: 2021-03-25

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi erbjuder multimodal rehabilitering för personer över 18år och har svårt utmattningssyndrom och/eller långvarig smärta som är utredd på primärvårdsnivå. Vi arbetar multidisciplinärt i team med specialistläkare i smärta, rehabilitering och psykiatri. Vårt team består av specialistläkare, specialistutbildad fysioterapeut, psykolog, sjuksköterska, rehab koordinator och arbetsterapeut. Vi utvärderar och bedömer team. Rehabiliteringen är begränsad (ca 3 månader) och syftar till att stärka arbetsåtergång, öka psykisk och fysisk funktion, minska sjukskrivning, bidra till emotionell reglering, förändra upplevelsen av sitt tillstånd, förbättrad allmän hälsa och vardagliga sysslor. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara en del av vårt härliga administrationsteam? Vi söker ett vikarierande medicinsk sekreterare för att arbetar med multimodal rehabilitering för smärta och utmattningssyndrom. Sitter i ljusa nya lokaler i centrala Södermalm och har nära till Tantolunch, Skinnaviksparken och Zinkensdamm. Vi arbetar i tvärprofessionella team där medicinska sekreteraren har en betydande del i patientflödet. 

Arbetsuppgifter

Boka in patienter. Skapa rehabiliteringsprogram. Administrera vårdkontakter, posthantering, diktering, administrera videosamtal.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterare

Villkor

Månadslön- visstidsanställning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 procent

Lön: Månadslön

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Hallands län
Capio Movement AB
2021-05-23
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-05-16
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-05-15