Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2020-08-20   

Publicerades: 2020-07-06

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi förstärkning till vårt härliga administrationsteam på Capio Centrum för smärta och utmattning. Vill du vara med och bygga framtidens rehabilitering?


Vi bedriver, på uppdrag av Region Stockholm, en multimodal rehabilitering för patienter med utmattningssyndrom och/eller långvarig smärta. Vi arbetar multidisciplinärt med specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, rehab-koordinatorer, arbetsterapeuter, specialistfysioterapeuter, receptionist, teamledare/administratör och medicinsk sekreterare.

Uppdraget syftar till att öka vardagliga åtaganden, så som hushållssysslor och ADL,  så ,möjliggöra återgång, förbättra emotionsreglering, förbättra fysisk och kognitiv funktion, förbättra den allmänna hälsa och livskvalitet samt förändrad upplevelse av sitt tillstånd.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga administrativa medicinsk sekreteraruppgifter såsom, skriva diktat, kvalitetsgranska, svara i telefon, stå i reception, posthantering, bistå med administrativa uppgifter till patienter och medarbetare m.m.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare. Vana att arbeta i journalsystemet Take Care. Uppskattar varierade arbetsuppgifter. Värderar ett trevligt bemötande och är serviceinriktad. Tycker om teamarbete.

Villkor

6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100

Lön: månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse.

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:0767729243

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30
Capio Medocular söker medicinsk sekreterare/receptionist
Capio Medocular AB
2020-08-30
Medicinsk sekreterare med placering inom Medicinakuten
Medicinkliniken
2020-08-23
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2020-08-16