Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2020-11-15   

Publicerades: 2020-10-09

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.
Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Du kommer att arbeta med placering vid någon av våra enheter. Vi utvecklar ständigt vår vårdadministration och du kommer att arbeta i ett modernt och sammanhållet journalsystem Cosmic.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Medicinsk dokumentation, patientklassifikation
  • Telefoni med tidsbeställning och bokning av patienter
  • Dokumenthantering
  • Kvalitetsarbete

Vi arbetar tillsammans i team runt patienten där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll.Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör och har vilja och intresse av att vara med och utveckla Capio Lundby Närsjukhus i fortsatt positiv riktning. Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.Villkor

Allmän visstidsanställning/vikariat föräldraledighet. Heltid/deltid. Arbetstid är dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringenAnställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2020-12-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann Bjurén Klangh Enhetschef, Tel:031-657283

Annika Perols Enhetschef, Tel:031-657139

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Specialisthuset Eslöv
2020-11-26
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2020-11-22
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Mariastaden
2020-11-16
Skåne län
Capio Citykliniken Båstad
2020-11-14
Stockholms län
Medicinkliniken
2020-11-05