Medicinsk sekreterare, Capio Citykliniken Lund S:t Laurentiigatan

Sista ansökningsdag: 2018-02-26   

Publicerades: 2018-01-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken S:t Laurentiigatan i Lund bedriver specialistmottagning inom hud, öron-näs-hals och barn- och ungdommedicin. Vi har en vaccinationsmottagning och utför även hälsokontroller och intyg. Vi tar emot kunder som söker personligen, via remiss, försäkringsbolag och företag. Vi befinner oss centralt i Lund, nära järnvägsstationen i ljusa och ändamålsenliga lokaler.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på vår specialistmottagning. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation, remisshantering, scanning, receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och medicinsk dokumentation och har goda IT-kunskaper. Vana vid journalsystemet Melior är meriterande.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Månadslön

Tillträde: April 2018

Kontaktperson Capio

Anette Enersand, Tel:0721608899

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare/administratör Capio Vårdcentral Vallby Västerås
Capio Vårdcentral Vallby
2018-03-19
Medicinsk sekreterare - sommarvikarie
Capio Geriatrik AB
2018-03-14
Capio Maria söker Medicinsk sekreterare - semestervikariat
Capio Maria Öppenvård
2018-02-25
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Helsingborg Mariastaden
2018-02-24