Medicinsk sekreterare Capio Lundby Specialistsjukhus

Sista ansökningsdag: 2022-03-13   

Publicerades: 2022-01-12

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Lundby Specialistsjukhus är ett sjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/
njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar.
Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag

Beskrivning av tjänst

Om Medicinenheten

Medicinenheten utreder, bedömer, diagnosticerar och behandlar patienter med invärtes sjukdomar inom hjärta/kärl, diabetes och mage/tarm. Här finns även den sjukhusgemensamma provtagningsenheten som servar alla sjukhusets enheter med provtagning före eller efter besök. Medicinenheten har:

 • Kontorstider 0730-1600
 • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat
 • En dynamisk verksamhet med korta beslutsvägar
 • Ett stimulerande arbetsklimat bland duktiga kollegor med patienten i focus
 • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
 • Möjlighet till kompetensutveckling
 • Generöst friskvårdsbidrag samt årliga arrangerade personalevent

Arbetsuppgifter

Vi arbetar tillsammans i team runt patienten där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll. Vi utvecklar ständigt vår vårdadministration och du kommer arbeta i ett modernt och sammanhållet journalsystem, Cosmic.

Arbetsuppgifterna är varierande, bland annat ingår:

 • Medicinsk dokumentation, patientklassifikation
 • Telefoni med tidsbeställning och bokning av patienter
 • Dokumenthantering
 • Kvalitetsarbete

Teamet och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken där du kommer bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör och har initiativförmåga samt intresse av vara med och utveckla Capio Lundby Specialistsjukhus i fortsatt positiv riktning. Vi har ett högt patientflöde, det är därför viktigt att vara flexibel och kunna ställa om vid behov. 

Att du är professionell, noggrann och har servicekänsla ser vi som självklart.

Villkor

Vänta inte med ansökan! Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Carina Bråtendal, Tel:031-657063

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Landskrona
2022-02-21
Stockholms län
Capio Ögon
2022-02-06
Hallands län
Capio Husläkarna Vallda
2022-02-03
Skåne län
Capio Vårdcentral Landskrona
2022-01-28
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Centrum
2022-01-25