Medicinsk sekreterare Öron-näsa-hals

Sista ansökningsdag: 2019-09-29   

Publicerades: 2019-09-04

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På enheten utreder vi vuxna och barn med sjukdomar och besvär inom specialistområdet öron-näsa-hals. Vi arbetar i team som består av specialistläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, audionom samt medicinska sekreterare. Vi söker nu två medicinska sekreterare för att komplettera vårt team.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Medicinsk dokumentation, patientklassifikation
  • Telefoni med tidsbeställning och bokning av patienter
  • Dokumenthantering
  • Kvalitetsarbete

Vi arbetar tillsammans i team runt patienten där du som medicinsk sekreterare har en viktig roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare/vårdadministratör och har vilja och intresse av att vara med och utveckla ÖNH-enheten på Capio Lundby Närsjukhus i fortsatt positiv riktning.

Vi har ett högt patientflöde och arbetar tätt tillsammans i teamet. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Villkor

Tillsvidaretjänst, heltid. Arbetstid är dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Michaela Gaffron, enhetschef ÖNH, Tel:031-657191

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Receptionist till Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-10-20
Medicinsk sekreterare
Capio Hälsocentral Dragonen
2019-10-17
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2019-10-13
Receptionist / Medicinsk sekreterare Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2019-10-11
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Singelgatan Malmö
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-10-01
Medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2019-09-30
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2019-09-20