Medicinsk sekreterare (sommarvikariat)

Sista ansökningsdag: 2020-04-26   

Publicerades: 2020-03-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vålberg & Grums! En fullbemannad vårdcentral som arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet! Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och omhändertagande av våra patienter. Capio Vårdcentral Vålberg och Grums har ca 7000 listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, BMM, provtagning, fotvård, samt en fysioterapimottagning. Vi har i Grums en Akademisk Vårdcentral där vi på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter.
Varmt välkommen in med din ansökan och bli en del i vårat team!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på ett sommarvikariat på vår vårdcentral under veckorna 25-30. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation och remisshantering. Dessutom ingår kassa- och receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v

Lön: Timlön

Tillträde: 2020-06-15

Kontaktperson Capio

Anna Pettersson Ohlsson, Tel:073-388 48 34

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Specialisthuset Eslöv
2020-04-30
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Broby
2020-04-19
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Broby
2020-04-19
Capio Medocular söker medicinsk sekreterare/receptionist
Capio Medocular AB
2020-04-19
Medicinsk sekreterare för sommarvikariat
Capio Geriatrik
2020-04-16
Vi söker vikarierande sekreterare till vår öppenvårdsmottagning.
Capio Psykiatri
2020-04-13
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2020-04-06