Medicinsk sekreterare till Capio Ångest- och Depressionsmottagning

Sista ansökningsdag: 2020-07-15   

Publicerades: 2020-06-02

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss möter du våra patienter i telefon, kassa och reception, samt arbetar med journalsystem, remisshantering, bokningar och registrering. Du är navet i mottagningsarbetet och har en viktig funktion både för patienter, personal och remittenter. Arbetet är varierande och teamarbete är en viktig funktion för att nå bättre resultat. Du tycker om att dagarna går fort, är noggrann av naturen och gillar att arbeta självständigt i nära samverkan med dina kollegor och andra professioner. Goda möjligheter att utvecklas finns. Mottagningen ligger på Södermalm högst upp i ljusa lokaler på Maria Sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg.

Arbetsuppgifter

  • Reception och kassa
  • Telefon, Tele-Q
  • Bokningar, journalskrivning, remisshantering och registrering i Take Care
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterare med erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad person med god förmåga att bemöta patienter och personal. Som medicinsk sekreterare värdesätter vi att du är vänlig, strukturerad och noggrann med en önskan att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100%. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar kollektivavtal. Du får tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2020-08-20
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2020-08-16
Receptionist till Capio Vårdcentral Ringen!
Capio Vårdcentral Ringen
2020-08-10
Medicinsk sekreterare
Capio Movement AB
2020-08-02
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Kristianstad
2020-07-25
Vårdadministratör
Capio Geriatrik
2020-07-16
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2020-07-15
Medicinsk sekreterare/ Lokalt systemansvarig
Capio Hälsocentral Dragonen
2020-07-12