Medicinsk sekreterare till Capio Olympia

Sista ansökningsdag: 2021-11-12   

Publicerades: 2021-10-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Olympia är en välfungerande verksamhet belägen centralt i Helsingborg, granne med lasarettet. Verksamheten ingår även i en gemensam Helsingborgssatsning på digital utveckling lokaliserad på Drottninggatan mitt i stan.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På vårdcentralen Capio Olympia arbetar vi med patienten i centrum och våra nyckelord är kontinuitet, kvalitet och tillgänglighet. Detta förverkligas genom fast läkarlistning, där alla patienter har en och samma läkare som uppbygger en stor kännedom om patientens liv, hälsa och sjukdom.

Vi är en attraktiv och modern verksamhet med ett flertal sjuksköterske-ledda mottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, demens och äldrevård.

Arbetsmiljön prioriteras högt med fokus på fortbildning/utbildning och vi arbetar systematisk med kvalitetsförbättringar.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • En positiv och utvecklande arbetsplats
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Vi erbjuder dig ett varierande arbete som innefattar bland annat som journalskrivning, remisshantering, receptionsarbete och ansvar för specifika administrativa uppdrag. En stor del av arbetet utförs i systemen PMO, MedSpeech, Pasis, SOM och Obstetrix. 


Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt annan utbildning som medicinsk sekreterare. För att vara behörig till tjänsten behöver du ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och kunskap i program såsom Pasis, PMO, SOM.

Du har god datorvana, kunskaper inom PMO, MedSpeech, Pasis, SOM och Obstetrix är meriterande. Som person tar du dig an arbetsuppgifter snabbt samt sätter en ära att leverera med hög kvalitet och tid. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga dig och kan prioritera i stressiga situationer. Samarbete är en självklarhet för oss och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Då du i din roll även emellanåt bemannar receptionen är det viktigt att du har ett gott bemötande, en god servicenivå och respekt för våra patienter.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du gillar utmaningar, vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling och förbättringsarbete samt ser samarbete med kollegor som viktiga parametrar.

 

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varm välkommen att skicka din ansökan redan idag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ida Knutsson , Tel:ida.knutsson@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2021-11-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2021-11-28
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-11-15
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Berga
2021-11-13
Stockholms län
Executive
2021-11-05
Hallands län
Capio Movement AB
2021-11-04
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2021-10-30