Medicinsk sekreterare till Smärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2019-05-31   

Publicerades: 2019-05-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Smärtkliniken har två öppenvårdsmottagningar som tar emot remisser från hela länet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa, långvariga smärttillstånd och/eller utmattningssyndrom. Smärtrehabiliteringen arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering. Smärtmottagningen har dessutom ytterligare två verksamhetsområden; postoperativ smärtbehandling och konsultverksamhet på sjukhusets slutenvårdsavdelningar.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta med att ge service till patienter och behandlare inom öppenvård. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 1 år med start i mitten av juni 2019 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som innebär att ha ansvar för det administrativa flödet tillsammans med övrig administrativ personal. Arbetsuppgifterna består av journalskrivning, receptions- och kassaarbete, telefonkontakt med patienter, administrativ service åt behandlare samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare.

Vi är idag fyra medicinska sekreterare och två administratörer som har ett gemensamt ansvar för vår administrativa verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utgår från gruppens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med yrkeserfarenhet. Erfarenhet av receptionsarbete/kassatjänstgöring är meriterande.

Personliga egenskaper

Hos oss är det viktigt att du:

  • Är en lagspelare
  • Har god anpassningsförmåga
  • Är självgående och strukturerad

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du ska också ha ett intresse av att bidra till verksamhetens utveckling.

Du har en positiv grundinställning och delar Capios S:t Görans sjukhus värderingar:

Du är viktig – din åsikt gör skillnad
Vi är nyfikna och modiga
Vi vill alltid bli bättre

Vi erbjuder subventionerad friskvård, flextid samt kostnadsfritt gym.

Ansökan

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår arbetsgrupp. Detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - välkommen med din ansökan senast den 31:a maj! 

En film från oss

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%, eller enligt överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ewa Söderblom/Enhetschef, Tel:08-5870 3117

Marie Svensson/Medicinsk sekreterare, Tel:08- 5870 3135

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare/ Vårdadministratör
Capio Geriatrik
2019-06-17
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Capio Specialistvård Motala
2019-05-25
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-25