Medicinsk sekreterare till Smärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2020-02-09   

Publicerades: 2020-01-10

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Smärtkliniken har två öppenvårdsmottagningar som tar emot remisser från hela länet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa, långvariga smärttillstånd och/eller utmattningssyndrom. Smärt- och utmattningsrehab arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering. Smärtmottagningen har dessutom ytterligare två verksamhetsområden; postoperativ smärtbehandling och konsultverksamhet på sjukhusets slutenvårdsavdelningar.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta med att ge service till patienter och behandlare inom öppenvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som innebär att ha ansvar för det administrativa flödet tillsammans med övrig administrativ personal. Arbetsuppgifterna består av journalskrivning, receptions- och kassaarbete, telefon,- chatt,- och telefonkontakt med patienter, administrativ service åt behandlare samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinska sekreterare.

Vi är idag fyra medicinska sekreterare och två administratörer som har ett gemensamt ansvar för vår administrativa verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utgår från gruppens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med yrkeserfarenhet. Erfarenhet av receptionsarbete/kassatjänstgöring är meriterande.

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt:

- att du är en lagspelare

- att du har god anpassningsförmåga

- att du är självgående och strukturerad

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du ska också ha ett intresse av att bidra till verksamhetens utveckling.

Du har en positiv grundinställning och delar Capios S:t Görans sjukhus värderingar; 

Du är viktig – din åsikt gör skillnad

Vi är nyfikna och modiga

Vi vill alltid bli bättre

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder flextid, subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår arbetsgrupp - välkommen med din ansökan! Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ewa Söderblom/Enhetschef, Tel:08-5870 3117

Marie Svensson/Medicinsk sekreterare, Tel:08- 5870 1273

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-02-10
Biträdande enhetschef till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2020-02-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Specialistmottagning
2020-02-07
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-02-07