Medicinsk sekreterare, vikariat 80 % - Capio Kungsbacka Närakut

Sista ansökningsdag: 2017-10-18   

Publicerades: 2017-09-18

Om oss

Capio Kungsbacka Närakut drivs av Capio Närsjukvård AB på uppdrag av Region Halland. Närakuten är en primärvårdsakut som tar hand om patienter som inte kräver akutsjukhusets resurser och som avlastar vårdcentralerna i omhändertagande av patienter. Vi tar årligen emot ca 40 000 patienter.

Närakuten bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande. Målet för vårt arbete är att uppnå bästa möjliga hälsa för varje enskild patient.

Capio Kungsbacka Närakut är en arbetsplats med ett trivsamt och öppet klimat. Vi lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet och erbjuder en trevlig arbetsmiljö i moderna lokaler. 

Beskrivning av tjänst

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara journalskrivning och andra vanligt förekommande sekreteraruppgifter på en läkarmottagning. Vi använder journalsystemet VAS och dikteringssystemet Medspeech. I tjänsten ingår även ett lokalt IT-ansvar som innebär att du har en samordnande administratörsroll för de olika system som används på mottagningen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) alternativt läkarsekreterarutbildning. Du har god datavana, ett intresse för IT och tycker om att lära dig nya programvaror och IT-miljöer. Vi ser gärna att du har serviceanda och samarbetsförmåga samt är flexibel. Du är trygg i din yrkesroll, är en positiv person, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vikariat

Tidsbegränsad anställning, 1 år med möjlighet till förlängning.

Omfattning: Deltid

80%

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Ansök senast: 2017-10-18

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com