Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2020-08-02   

Publicerades: 2020-06-11

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete? Vi är ett sammansvetsat team på åtta sekreterare och två receptionister. På Movement är vi alla med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sekreteraruppgifter som journalskrivning, receptionsarbete, TeleQ, 1177, tidbokning, remisshantering, kodning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, kodarutbildning är inget krav men meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidaretjänst, heltid. Arbetstid är dagtid måndag t o m fredag. Provanställning sex månader tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Hultgren, Tel:0733344550

Facklig företrädare

Ulrika Arnell, Tel:010-2007218

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2020-08-20
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2020-08-16
Receptionist till Capio Vårdcentral Ringen!
Capio Vårdcentral Ringen
2020-08-10
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Kristianstad
2020-07-25
Vårdadministratör
Capio Geriatrik
2020-07-16
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2020-07-15
Medicinsk sekreterare till Capio Ångest- och Depressionsmottagning
Capio Psykiatri
2020-07-15
Medicinsk sekreterare/ Lokalt systemansvarig
Capio Hälsocentral Dragonen
2020-07-12