Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-05-23   

Publicerades: 2021-04-21

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker Medicinsk sekreterare till vår Reumatologiska verksamhet i Halmstad och/eller Varberg

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete? Vi är ett sammansvetsat team och har Reumatologisk mottagningsverksamhet i både Halmstad och Varberg. På Movement är alla med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Medicinsk sekreterare innebär sedvanliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Medicinsk sekreterare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Dagtid, måndag-fredag.
Urval och intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Thorén på anneli.thoren@capio.se eller via telefon: 010 200 73 21

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Thorén, Tel:010-200 7321

Facklig företrädare

Ulrika Arnell, Vision, Tel:010 200 7218

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Executive
2021-05-23
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-05-16
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-05-15