Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-08-01   

Publicerades: 2021-05-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio skrivbyrå skriver för ett 60-tal enheter inom Capio Närsjukvård, Capio Specialistvård och Psykiatri. Våra kunder är vårdcentraler, BUMM, specialistmottagningar och psykiatrimottagningar. Här är varje sekreterare huvudansvarig för en större- eller flera mindre enheter. Vi skriver ut dikterade ljudfiler i journalen i de olika enheternas journalsystem.

Våra kontor är belägna på Sollentuna sjukhus Stockholm och Kvillebäcken Göteborg. Vi sitter i anslutning till vårdmottagningar men i separat kontorsmiljö. Då vi sitter avskilda från vårdenheterna så störs vi inte av andra arbetsuppgifter såsom, reception, bokning, skanning eller posthantering.

Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Vi tillämpar 30 timmars arbetsvecka, det räknas som är heltid hos oss. Du har stor möjlighet att lägga ett önskeschema som går att ändra vid behov. Vi har flextid och friskvårdsbidrag. Månadslön.

Tycker du att detta låter intressant och har de rätta kvalifikationerna? Då vill vi gärna träffa dig!
Välkommen med din ansökan!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

En av våra medarbetare slutar för nytt uppdrag och vi söker nu en glad medarbetare till vårt kontor i Göteborg. 

Kontoret i Göteborg drivs i samarbete med kontoret i Stockholm, som har 13 års erfarenhet av skrivning på distans.

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är till största del skrivarbete men med inslag av andra administrativa uppgifter. Du kommer att vara ansvarig för en eller flera små enheter men ingå i en sekreterargrupp som du både stöttar och får hjälp utav.

Heltidsarbete hos oss är 30 timmar per vecka med möjlighet att till stor del lägga sitt eget arbetsschema. Tjänsten bygger på hemarbete och arbete på kontor.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare är ett krav, minst 3 år. Vi ser gärna att du har skrivit inom primärvård och/eller specialistvården samt har goda IT-kunskaper. Vana vid flera journalsystem och framför allt Webdoc, Cambio Cosmic, PMO, Melior eller TakeCare  är meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vid frågor kontakta Jenny Hillbo mejlledes på jenny.hillbo@capio.se

Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer börja under augusti 2021, kom gärna in med din ansökan innan dess.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 30 tim/v är 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-08-09

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2021-08-08
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2021-07-04
Östergötlands län
Capio Medocular AB
2021-06-30
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2021-06-26