Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-10-17   

Publicerades: 2021-09-02

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

Den 1 maj tog Capio över driften av Simrishamns sjukhus. Vill du vara med från början och bygga upp denna inriktning på närsjukhuset.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Nu behöver vi utöka vår personalgrupp med en medicinsk sekreterare.

Den medicinska sekreterargruppen delar på ansvaret för både öppen- och slutenvårdsanteckningar varje dag, och vi arbetar proaktivt för att alltid ligga i fas. Våra slutenvårdsavdelningar behandlar främst patienter med internmedicinska och/eller geriatriska besvär. Vi har öppenvårdsverksamheter inom områden som internmedicin, reumatologi, lungmedicin, rehabilitering, barnmedicin, ortopedi, urologi, otologi, endoskopi och gynekologi. Vi arbetar i systemen Melior, Medspeech, SOM, Mina planer och PASiS.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd utbildning i Hälso- och Sjukvårdsadministration 80 p KY eller 400 p YH alternativt annan utbildning som medicinsk sekreterare. För att vara behörig till tjänsten behöver du ha goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Du har god datorvana, och kunskaper inom Melior och PASiS är meriterande. Som person tar du dig an arbetsuppgifter snabbt samt sätter en ära i att leverera med hög kvalitet och i tid. En positiv och problemlösande attityd är centralt för dig, du har mycket god förmåga att skapa struktur i ditt arbete och prioritera i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak. Dessutom erbjuder vi:

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Inflytande och delaktighet i verksamheten

* God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka



Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100 %

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pernilla Hansson, Tel:0768-954711

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-20
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-10-08
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2021-10-01
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Angered
2021-09-30