Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-08-31   

Publicerades: 2021-07-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Selma, vårdcentral och BVC, är en del av Capio Närsjukvård. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till över 4000 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Capio Läkarhus Selma vårdcentral belägen i vackra och moderna lokaler. Du finner oss i den nya stadskärnan i hjärtat av Selma Lagerlöfs torg.

Vi söker dig medicinsk sekreterare med intresse att arbeta hos oss på Nya Capio Läkarhuset Selma.

Vårdcentralen erbjuder dig en moder och nybyggd arbetsplats med öppna arbetsytor och en rehabenhet med en attraktiv och modern träningsmiljö.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning med tillhörande administration men viss flexibilitet kring övriga administrativa funktioner som ingår.

Du förväntas vara delaktig vid enhetens och verksamhetens möten och systematiska förbättringsarbeten för att få en förståelse och därmed kunna bidra till enhetens och verksamhetens utveckling.

Du kommer även vid behov att bemanna receptionen när vår receptionist behöver hjälp eller någon som hoppar in för henne.

Vad vi erbjuder.

Vi på Capio Läkarhus Selma vårdcentral erbjuder en mycket vacker och fräsch nybyggd arbetsplats. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår andra medicinska sekreterare inom enheten. Som anställd inom enheten erbjuds du bra introduktion, individuell kompetensutveckling och subventionerad friskvård

kvalifikationer vi förväntar oss

Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare, både dig som är nyutexaminerad och dig som är erfaren, detta är inget krav, vi värdesätter en flexibel personlighet högt och kan lära upp dig i resten av detaljerna förutsatt att intresse finns. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är ett krav. Journalsystemet vi använder är WebDoc som är enkelt att arbeta i och vi lär upp dig i detta om du inte kan det.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på flexibilitet, förståelse för klinikens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper. Ett gott bemötande är en självklarhet i vår verksamhet. Därutöver har du en positiv grundinställning.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid, måndag-fredag med schemalagda pass normal kontorstid cirka 8-17. Intervjuer kommer att ske fortlöpande vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med CV och personligt brev.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linda Fasnacht Holmberg, Tel:0735444737

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kronobergs län
Capio Vårdcentral Hovshaga
2021-08-30
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2021-08-08