Medicinskt ansvarig läkare - Capio Vårdcentral Farsta

Sista ansökningsdag: 2019-06-16   

Publicerades: 2019-05-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Farsta är en stor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Farsta Centrum med närhet till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett stort psykosocialt team. Vi har även en rehabenhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer knuta till verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom just sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision – att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

 

Arbetsbeskrivning

Våra patienter ska få bästa möjliga vård. Det ger vi dem genom att alla professioner på vårdcentralen och vårt rehab ständigt är inblandade i vårdprocessen. I vårt team finns tydlighet, struktur och ständigt lärande. Du som MAL handleder ständigt ditt team för att utveckla vården och teamet. Allt för att patienterna ska vara så god omhändertagen som möjligt.

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. Uppdraget innefattar också medicinskt ledningsansvar. Detta innebär ett övergripande ansvar för vårdcentralens medicinska behandling och patientsäkerhet samtidigt som du arbetar som specialist i allmänmedicin.

Du ingår i ledningen av verksamheten med verksamhetschefen och ledningsteam. Du tillhör också Capios nätverk för de medicinskt ansvariga läkare. Vi ser gärna att du är intresserad av ledarskap. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom området och så småningom bli läkarchef med personalansvar för läkargruppen.

På Capio Farsta arbetar vi strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer, mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du som MAL vara viktig del i vårt ständiga förbättringsarbete och utvecklingen av verksamheten.

Delar du vårt engagemang och vår vilja att bygga Sveriges bästa primärvård? Då vill vi gärna höra från dig. Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Hos Capio Farsta får du ett ständigt lärande

Capio är en decentraliserad organisation där varje enhet styrs lokalt med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare i spetsen. Detta innebär att beslut kan tas nära verksamheten och att du som medarbetare har en verklig möjlighet att vara med att påverka utvecklingen av enheten. I bakgrunden finns inom Capio en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Detta skapar trygghet och möjligheter till lärande i vardagen.

Vi verkar i en kunskapsintensiv bransch där kompetens och engagemang är viktiga förutsättningar för att vi ska kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Därför har vi byggt upp en utbildningsinstans, Capio Academy, som har fokus på just detta. Med akademin skräddarsyr vi utbildningsprogram som ska bidra till ökad självständighet, yrkesskicklighet och arbetsglädje hos alla våra medarbetare.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser gärna dig som är intresserad av att arbeta i multidisciplinära team och vill vara med i vårt utvecklingsarbete. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Seika Lee, Tel:seika.lee@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Specialist i allmänmedicin - Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2019-09-01
Specialist i allmänmedicin till Capio Novakliniken Rydsgård
Capio Novakliniken Rydsgård
2019-09-01
Specialist i allmänmedicin/Onlineläkare - Capio Citykliniken Klippan
Capio Citykliniken Klippan
2019-08-31
Företagsläkare
Capio Läkargruppen AB
2019-08-31
SPECIALIST I ALLMÄNMEDICIN TILL CAPIO VÅRDCENTRAL HAGA
Capio Vårdcentral Haga
2019-06-30
Medicinsk Ansvarig Läkare till Capio Vårdcentral Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-06-30
Specialist i allmänmedicin till Capio Göingekliniken Hässleholm
Capio Göingekliniken Hässleholm
2019-06-30
Specialist i allmänmedicin till teamprofilerad mottagning
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-06-30
Specialist i allmänmedicin till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-06-30
Specialist i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-06-30
Capio söker Specialistläkare för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-06-18
Hemsjukvårdsläkare/Distriktsläkare
Capio Vårdcentral Farsta
2019-06-16
Specialist i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-06-14
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2019-06-14
Akutläkare till Capio S:t Görans Sjukhus
Akutmedicinska kliniken
2019-06-09
Specialist i allmänmedicin hos Capio Läkarhus Stenungsund
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-06-09
Allmänspecialist som vill utveckla och utvecklas
Capio Vårdcentral Lundby
2019-06-08
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Sävja
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Novakliniken Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Novakliniken Borrby
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2019-05-31
Specialistläkare (allmänmed. el annan specialitet) Capio Kungsbacka Närakut
Capio Kungsbacka Närakut
2019-05-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Vallby
2019-05-30
Kvalitetsintresserad Specialist i allmänmedicin, 20 % BVC - Capio Rågsved
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-05-30
Specialist i allmänmedicin Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2019-05-24