Medicinteknisk ingenjör till Medicintekniska avdelningen

Sista ansökningsdag: 2019-05-31   

Publicerades: 2019-04-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Medicintekniska avdelningen (MTA) består idag av 13 ingenjörer. Vi utför service och underhåll av medicinteknisk utrustning på sjukhusets olika kliniker och har även externa serviceåtaganden mot närliggande sjukvårdsområden och privata vårdgivare.

MTA behöver förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin inom framförallt operation och intensivvård.

Du kommer att arbeta såväl på sjukhuset som hos våra externa kunder. Det senare innebär resor inom Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att praktiskt arbeta med medicinteknisk utrustning vad gäller ankomstkontroll, akut och förebyggande underhåll samt användarhandledning. Typiska utrustningar kan vara operationsbord, diatermiapparater och IVA-sängar.

Vi har en mekanisk verkstad så därför kan kunskaper inom området vara meriterande.

Till arbetsuppgifterna hör även teknisk rådgivning till vårdverksamheter, stöd vid inköp, projektdeltagande samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete. Vi samarbetar också med andra verksamheter inom sjukhuset såsom IT, Inköp och Fastighet & Säkerhet. Beroende på kompetens och erfarenhet kan det bli aktuellt med andra arbetsuppgifter inom tex kvalitetsarbete eller systemförvaltning.

Vi söker dig som

  • Är högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning
  • Alternativt har du en annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet ger motsvarande kompetens som ovan
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska då all servicedokumentation och vissa utbildningar är på engelska
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet från att arbeta som ingenjör inom medicinteknik på sjukhus eller hos leverantör
  • Är certifierad medicinsk ingenjör
  • Har erfarenhet av kvalitetsarbete

Som person har du en hög serviceberedskap och kan möta kunder och hantera akuta problem på ett bra sätt. Du måste ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Eftersom arbetet innebär patientkontakter har du även en känsla för patientens integritet och situation

Ansökan

Sista ansökningsdag är 31 maj. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Måns Ulfsparre. Kontaktuppgifter hittar du nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 h/veckan

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Måns Ulfsparre, Tel:08-58701384

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.