Medicinteknisk ingenjör till operation och anestesi

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Medicintekniska avdelningen (MTA) består idag av 13 ingenjörer. Vi utför service och underhåll av medicinteknisk utrustning på sjukhusets olika kliniker och har även externa serviceåtaganden mot närliggande sjukvårdsområden och privata vårdgivare.

MTA behöver förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin inom framförallt operation och intensivvård.

Du kommer att arbeta såväl på sjukhuset som hos våra externa kunder. Det senare innebär resor inom Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att praktiskt arbeta med medicinteknisk utrustning vad gäller ankomstkontroll, akut och förebyggande underhåll samt användarhandledning. Typiska utrustningar kan vara anestesiapparater, ventilatorer, diatermiapparater och endoskopistaplar.

Till arbetsuppgifterna hör även teknisk rådgivning till vårdverksamheter, stöd vid inköp, projektdeltagande samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete. Vi samarbetar också med andra verksamheter inom sjukhuset såsom IT, Inköp och Fastighet & Säkerhet. Beroende på kompetens och erfarenhet kan det bli aktuellt med andra arbetsuppgifter inom tex kvalitetsarbete eller systemförvaltning.

Kvalifikationer

  • Du bör vara högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller ha annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet ger motsvarande kompetens.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta som ingenjör inom medicinteknik på sjukhus eller hos leverantör.
  • Vi ser gärna att du är certifierad medicinsk ingenjör. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska då all servicedokumentation och vissa utbildningar är på engelska.
  • Du måste ha god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt.
  • Du måste ha en hög serviceberedskap och kunna möta kunder och hantera akuta problem på ett bra sätt.
  • Då arbetet innebär patientkontakter ska du ha känsla för patientens integritet och situation.
  • Körkort B fordras.

 Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-01-31. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Måns, kontaktuppgifter finns nedan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Måns Ulfsparre, Tel:08-5870 1384

Facklig företrädare

Bengt Wireman, Tel:08-5870 1382

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinteknisk ingenjör till operation
Service & Logistik
2020-01-31