Metodansvarig röntgensjuksköterska till Capio S:t Göran Radiologi AB

Sista ansökningsdag: 2021-10-01   

Publicerades: 2021-09-01

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Capio S:t Göran Radiologi AB är den enda privata röntgenaktören i Stockholm som har verksamhet på ett akutsjukhus. På Capio S:t Göran Röntgen finns tre undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, tre datortomografer, två MR-kameror, två för genomlysning/intervention och tre för ultraljud.

I april 2016 öppnades en ny röntgenenhet i direkt anslutning till sjukhusets nya akutmottagning, vilket innebär att i princip alla akuta DT- och röntgenundersökningar utförs på den enheten. Det håller på att byggas en ny röntgenenhet, dit resterande verksamhet kommer att flytta våren 2022 där huvudsakligen elektiva undersökningar kommer att utföras.

Vi söker dig som vill vara med och leda och utveckla vår röntgenavdelning. Du kommer att ha din huvudsakliga placering på undersökningsrum för konventionella undersökningar. Där kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer också att, tillsammans med metodansvarig läkare och röntgensjuksköterska, ansvara för utbildning av kollegor och utveckling av metoder inom modaliteterna.
Du kommer att ha schemalagd arbetstid där det ingår tjänstgöring på kvällar och helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med flerårig erfarenhet och framförallt erfarenhet av konventionella undersökningar. Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Du är duktig på att organisera, gillar att ge service och det är bra om du har en pedagogisk ådra. Verksamheten ställer stora krav på samarbetsförmåga, kompetens och att du kan arbeta självständigt.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet!

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Vårdenhetschef, Tel:08 587 015 71

Facklig företrädare

Lilia Vargas Alaeb, Tel:08 587 027 41

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Simrishamns Närsjukhus
2021-10-17
Stockholms län
Röntgenkliniken
2021-10-01
Stockholms län
Röntgenkliniken
2021-10-01