Mottagningssköterska - Capio Läkarhus Torslanda

Mottagningssköterska

Sista ansökningsdag: 2017-09-01   

Publicerades: 2017-07-05

Om oss

Capio Läkarhus Torslanda bedriver vårdcentral, BVC och företagshälsa.
Vi bedriver vård till över 8000 listade patienter. För oss är det självklart att vi arbetar gemensamt mot samma mål och att vi alltid sätter patienten i centrum. Här ska patienten känna att vi ger vård av hög kvalitet med bra service och gott bemötande. Medarbetarna ska känna att de är vår viktigaste resurs, att de trivs, utvecklas och mår bra på jobbet. För att lyckas är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö, som vi tillsammans skapar och där nytänkande får ta plats. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam!

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt mottagningsarbete på ackrediterad vårdcentral med triagering på plats och i telefon, provtagning och assistans till läkarna på mottagningen.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge vård av hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet från primärvården och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. Meriterande om du även har vana av telefonrådgivning och TeleQ.  

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

6 månaders provanställning.

Omfattning:

Enligt överenskommelse. Arbetet sker på dagtid.

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-01

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com