Nyfiken och modig HR-specialist Rekrytering till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-11-24   

Publicerades: 2019-10-23

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vårt mål är att vara förstahandsvalet för våra medarbetare – vill du hjälpa oss att attrahera de bästa medarbetarna för att vi tillsammans ska kunna driva och utveckla framtidens sjukvård? Är kompetensbaserad rekrytering ett av dina expertområden? Är du dessutom intresserad av akutsjukvård och skulle vilja vara med och bygga en helt ny förlossningsklinik på Capio S:t Görans Sjukhus?

Vi på Capio S:t Görans Sjukhus står inför många spännande utmaningar framöver där rekrytering är högt upp på agendan. Vi söker därför en ny HR-specialist inom rekrytering som vill vara med oss på resan och som kommer att ha en nyckelfunktion i vår framtida expansion.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist inom rekrytering kommer du att vara ett viktigt operativt chefsstöd och stötta cirka 120 chefer och nyckelpersoner på Capio S:t Görans Sjukhus inom rekrytering. Du agerar bollplank i alla förekommande rekryteringsfrågor och är närvarande i de olika stegen i rekryteringsprocessen. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla alla delar av vår rekryteringsprocess och håller dig à jour med nyheter inom rekryteringsområdet.

I rekrytering av chefer och nyckelpersoner bistår du med tester. Vi arbetar just nu med verktyget OPQ.

Du ansvarar för att utbilda och ge stöd i Varbi, det rekryteringsverktyg som Capio-koncernen använder, och är även systemansvarig för verktyget på Capio S:t Görans Sjukhus. Du är medlem i Capio Sveriges användargrupp som gemensamt diskuterar utvecklingsfrågor kring Varbi. Vi arbetar även med att följa upp och förbättra kandidatupplevelsen med hjälp av Trustcruit, och du kommer att ansvara för uppföljning och utbildning av organisationens chefer i det verktyget. I ditt ansvarsområde ingår också att tillsammans med Informationsavdelningen utveckla karriärsidorna på sjukhusets hemsida och intranät.

Din jobbvardag går till stor del ut på att operativt driva rekryteringsfrågor i form av att t.ex. utforma kravprofiler och jobbannonser. Du arbetar tätt ihop med Capio S:t Görans Sjukhus informationsavdelning när det gäller Employer Branding-frågor och i att ta fram attraktiva jobbannonser med text och bild, samt även som film/bildspel för sociala medier.

Du ser till så att våra jobbannonser publiceras i önskade kanaler digitalt och i print, och arbetar även mycket med sociala medier som LinkedIn, Instagram och Facebook. I ditt arbete ansvarar du också för upplägg och deltagande på studentmässor och utbildningsdagar för framför allt sjuksköterskestudenter i rekryteringssyfte.

Du har daglig kontakt med potentiella framtida medarbetare som per mejl och telefon hör av sig och har frågor om hur det är att arbeta på Capio S:t Görans Sjukhus.

Du rapporterar till HR-chef Catarina Agaeus och arbetar i vissa frågor tillsammans med HR-koordinator Anna Kronberg. På HR-avdelningen arbetar idag totalt 8 kunniga HR-kollegor som ser fram emot att välkomna dig i teamet.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en person som drivs och motiveras av att arbeta med rekrytering och att få vara med och göra skillnad på arbetsmarknaden, både för kandidater och för arbetsgivaren. Du har förmodligen en akademisk examen i botten motsvarande t ex personalvetarprogrammet, ekonomprogrammet eller liknande. Vi gissar att du har ett par års arbetslivserfarenhet efter examen och då helst från bemannings- och/eller rekryteringsföretag där du arbetat brett med olika tjänster mot varierande branscher och olika sorters företag. 

Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom vården, idealiskt är om du har bakgrund från akutsjukvård. 

Vi hoppas att du har tidigare erfarenhet av personlighetstester, gärna OPQ och eller Hogan.

Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och även obehindrad engelska. 

Vi ser att du har ett stort intresse för och vana vid sociala medier. 

Som person tror vi att du kännetecknas av att du är nyfiken och modig! Du är samarbetsorienterad och tycker om att nätverka med chefer på olika nivåer och att hitta gemensamma lösningar. Du är trygg i dig själv, resultatorienterad, självständig och vetgirig. 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillsättning så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I rekryteringsprocessen kan arbetsprover förekomma. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Agaeus, HR-chef, Tel:08-58702052

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.