Ögonläkare med erfarenhet av barn, hel- eller deltid

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   

Publicerades: 2017-07-12

Om oss

Capio Specialistkliniker är ett affärsområde inom Capio-koncernen. Verksamheterna finns på 30 platser och i elva landsting och regioner i Sverige och erbjuder ett brett spektrum av somatisk specialistvård som geriatrik, ortopedi, närsjukhus och övriga kirurgiska specialiteter inom öron-näsa-hals, gynekologi, ögonsjukvård samt allmänkirurgi.

Medocular startades 1986 och är idag ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag, specialiserat på allmän ögonmedicin, gråstarrkirurgi och behandling av optiska synfel, som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet.

Scanloc Ögon är en ögonspecialistklinik med välutrustade och moderna lokaler i centrala Göteborg och Kungsbacka. Vi har vårdavtal med både Västra Götalandsregionen och Region Halland. Sedan 2016 ägs Scanloc Ögon av Capio.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ögonläkare med erfarenhet av barn

Våra största patientgrupper är katarakt och glaukom men vi expanderar nu också med barnoftalmologi.

Som Göteborgs största operationsklinik för grå starr och med en stor mottagning för ögonsjukvård tar vi årligen emot ca 20 000 patientbesök och genomför 3-4 000 ögonoperationer.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi värdesätter det personliga bemötandet och vikten av att leverera kvalitativ ögonsjukvård med hög tillgänglighet och service.  

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: hel- eller deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Monika Gojkovic, Tel:0763155292

Kontaktperson Capio

Monika Gojkovic, Tel:0763155292

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Överläkare diabetologi
Capio Lundby Närsjukhus
2017-10-15
Specialist i Barn- och ungdomspsykiatri eller vuxenpsykiatri.
Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm
2017-10-11
Överläkare/specialistläkare urologi
Capio Lundby Närsjukhus
2017-10-01
Anestesiolog med inriktning ortopedi
Capio Ortopediska Huset AB
2017-09-25