Ögonläkare med erfarenhet av barn, hel- eller deltid

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   

Publicerades: 2017-07-12

Om oss

Capio Specialistkliniker är ett affärsområde inom Capio-koncernen. Verksamheterna finns på 30 platser och i elva landsting och regioner i Sverige och erbjuder ett brett spektrum av somatisk specialistvård som geriatrik, ortopedi, närsjukhus och övriga kirurgiska specialiteter inom öron-näsa-hals, gynekologi, ögonsjukvård samt allmänkirurgi.

Medocular startades 1986 och är idag ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag, specialiserat på allmän ögonmedicin, gråstarrkirurgi och behandling av optiska synfel, som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet.

Scanloc Ögon är en ögonspecialistklinik med välutrustade och moderna lokaler i centrala Göteborg och Kungsbacka. Vi har vårdavtal med både Västra Götalandsregionen och Region Halland. Sedan 2016 ägs Scanloc Ögon av Capio.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ögonläkare med erfarenhet av barn

Våra största patientgrupper är katarakt och glaukom men vi expanderar nu också med barnoftalmologi.

Som Göteborgs största operationsklinik för grå starr och med en stor mottagning för ögonsjukvård tar vi årligen emot ca 20 000 patientbesök och genomför 3-4 000 ögonoperationer.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi värdesätter det personliga bemötandet och vikten av att leverera kvalitativ ögonsjukvård med hög tillgänglighet och service.  

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: hel- eller deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Monika Gojkovic, Tel:0763155292

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Överläkare diabetologi
Capio Lundby Närsjukhus
2017-09-01
Ögonspecialist
Capio Läkargruppen AB
2017-08-31
Ortopedspecialist
Capio Läkargruppen AB
2017-08-31
Företagsläkare/Allmänläkare
Capio Läkargruppen AB
2017-08-31
Allmänspecialist
Capio Läkargruppen AB
2017-08-31
Överläkare/specialist till akutkirurgiska sektionen
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-07-25