Ögonsjuksköterska / Optiker

Sista ansökningsdag: 2021-12-31   

Publicerades: 2021-11-15

Beskrivning av tjänst

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes.

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter inom specialiteterna ögon, kirurgi, gynekologi, urologi, öron-näsa-hals, ortopedi, hjärtmottagning, allmänmedicinmottagning, vaccinationsmottagning och företagshälsovård.

Värderingarna präglar verksamheten och vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vår mission är att vara en pålitlig partner, närvarande och nytänkande. Vi erbjuder specialistvård med personlig omtanke, god tillgänglighet och hög medicinsk kvalitet

Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Ögonsjuksköterska / Optiker

Vi söker nu en ögonsjuksköterska alternativt optiker till vår ögonmottagning, som vill arbeta i ett team tillsammans med optiker, ögonsjuksköterskor, ögonläkare och medicinska sekreterare. Du bör vara flexibel vid förändringar och trivas med att vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med de övriga i teamet.

Du bör kunna ta egna beslut och vara lösningsfokuserad.

Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonläkare, ögonsjuksköterskor/optiker och medicinska vårdadministratörer. I teamet är det nära mellan beslut och handling och du får stöd i att ge patienterna den höga medicinska kvaliteten och servicen vi står för. Vi har ett gott samarbete med Region Örebro län. 

På ögonenheten så utreder och behandlar/opererar vi:

  • Glaukombehandling (grön starr)
  • Allmän ögonsjukvård
  • Olika laserbehandlingar
  • Katarakter
  • Ögonlockskirurgi
  • Vi behandlar inte barn under 15 år och inte skelningsproblematik.

Arbetsuppgifter

Vi tar hand om ca 10 000 mottagningsbesök/år. Som ögonsjuksköterska/optiker så förbereder du bland annat med synkontroller och synfältsundersökningar inför läkarbesöket, men du har också egna mottagningar.

Vårt fokus är att vi finns till för våra patienter och försöker alltid göra vårt bästa för de som besöker oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad ögonsjuksköterska alternativt legitimerad optiker som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet.

Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Gunilla Boström / Enhetschef, Tel:019-159514

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Ögon
2021-12-15