Optiker/Optometrist

Sista ansökningsdag: 2019-11-30   

Publicerades: 2019-10-23

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Vi söker optiker, ögonsjuksköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av ögonsjukvård till Ögonenheten

Vår verksamhet vänder sig till barn och vuxna och omfattar allmän ögonsjukvård, skelning, diabetes, glaukom, laserbehandling, skelningskirurgi och polikliniska ingrepp.

Vi har fokus på verksamhetsutveckling där alla medarbetare är delaktiga. Ögonenheten finns i nybyggda lokaler i sjukhusets entréplan och här tjänstgör:

  • 3,5 läkare
  • 4 sjuksköterskor
  • 1 optiker
  • 3 ortoptister
  • 3 undersköterskor
  • 4 sekreterare

Läs mer om Ögonenheten

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som optiker/ögonsjuksköterska är självständiga patientmottagningar med ögonbottenfoto, synfält och OCT, samt teambesök med ögonläkare där dessa arbetsuppgifter också ingår. Förundersökningar inför läkarbesök och telefonrådgivning är andra arbetsuppgifter.Kvalifikationer

  • Du är optiker/optometrist med erfarenhet från ögonsjukvård eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom ögonsjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska med längre erfarenhet av ögonsjukvård.
  • Du får gärna ha erfarenhet av ögonbottenbedömning och bedömning av synfält
  • Du är noggrann, ansvarstagande, initiativrik och kan arbeta självständigt
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt, där vi värderar bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet.

Flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter är egenskaper som vi också anser är viktiga.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% (tjänstgöringsgrad kan diskuteras)

Lön: månadslön

Tillträde: snarast

Kontaktperson Capio

Annika Perols, Tel:031-657139

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.