Capio Ögonkliniker söker Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-03-23   

Publicerades: 2021-02-23

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon.
Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi.
Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Beskrivning av tjänst

Capio Ögon satsar för fortsatt utveckling och startade en ny verksamhet i Skövde våren 2020. 

Vi söker nu leg ögonsjuksköterska till mottagningen.
Välkommen att vara med på vår spännande utvecklingsresa.

Vi söker dig som har stort intresse för ögonsjukvård.

Här på vår nya fina klinik i centrala Skövde arbetar du tillsammans med övrig medicinsk personal, läkare och administrativ personal.

På mottagningen har vi patienter som kommer in för ett första bedömningsbesök eller kroniker som är hos oss hela avtalstiden. Vi har all den utrustning och material som behövs för att göra de undersökningar som krävs.

Vi har ett flerårigt avtal med Västra Götalandsregionen och våra patienter kommer från Skövde sjukhus.

För att passa bra in i vårt team är det viktigt att vara flexibel, inkännande, empatisk, samarbetsvillig och strukturerad.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i professionellt team på ögonmottagningen.
Vi erbjuder dig en verksamhet med stort kvalitetsfokus samt trevliga och positiva kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ögonsjuksköterska eller sköterska med erfarenhet av ögonmottagning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.

Rekrytering sker fortlöpande.

Capio Ögon som arbetsgivare erbjuder friskvård, utbildningar m.m. Vi har även pensions och försäkringspolicy med privat sjukvårdsförsäkring.
Vi är anslutna till Vårdföretagarna. 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 20210301

Kontaktperson Capio

Anette Wennerberg Johansson, Tel:0707-205848

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.