Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 20 & 21B

Sista ansökningsdag: 2019-06-02   

Publicerades: 2019-05-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi/hepatologi och lungmedicin. Avdelning 21B har 12 vårdplatser med hematologi och onkologi som specialitet.

På avdelning 20 vårdar vi sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar samt KOL och astma. På 21B utreder och behandlar vi exempelvis patienter med bröst/rektal/prostata cancer samt hematologiska sjukdomar.

Arbetsuppgifter

Nu satsa vi ytterligare på att utveckla vår omvårdnadskompetens och vårdkvalitén genom att söka en till omvårdnadsledande sjuksköterska, gärna med specialistkompetens i relevant område, motsvarande steg 4, gärna steg 5 i kompetensstege för sjuksköterska.

Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården för definierat ansvarsområde inom omvårdnad. Du har även ett utbildningsansvar inom ansvarsområdet. Förutom en viss klinisk tjänstgöring som sjuksköterska ingår att aktivt följa aktuell forskning och utveckling inom området omvårdnad och att samarbeta med övriga kollegor för att säkerställa en effektiv personcentrerad och säker vård för våra patienter. Du ska handleda, coacha och utveckla våra nya sjuksköterskor tillsammans med dina OVL kollegor.

Som medarbetare är du en del av en mycket spännande resa där vår verksamhet är med i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte. För att upprätthålla kunskap och kompetens har vi regelbundna interna föreläsningar. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående.

Vi jobbar med förbättringsarbete enligt LEAN -modellen med fokus på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelningarna jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls och Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team. Sjuksköterskor och undersköterskor alternera mellan de olika specialiteterna. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen, specialistsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens och trygg i din roll. Minst 5-6 år erfarenhet av akutsjukvård. Gärna erfarenhet i att utbilda och handleda andra kollegor. Du kommer att vara delaktig i uppbyggandet av en utbildnings- och utvecklingsstruktur och kommer därmed att ha möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete, öppenhet och flexibilitet. Du är van att hålla många bollar i luften samtidigt. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Villkor

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerad träning samt tillgång till gratis personalgym på sjukhusområdet. Du har också som anställd hos oss tillgång till en mängd olika personalförmåner via Benify där du kan göra dina egna val och välja de förmåner som passar dig bäst, t ex bl a beställa årskort på SL och betala månadsvis på din lön mm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid på tre skift, eller dag/kvälltjänstgöring, viss helgtjänstgöring ingår alltid.

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan dess. Välkommen att ringa för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera.

Vi ser fram emot din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Alessandro Lupaszkoi-Hizden, Tel:08-5870 3032

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 3074

Facklig företrädare

Sanna Forsgren, Vårdförbundet, Tel:Via växeln

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-06-16
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-06-16
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-06-16
Biträdande vårdenhetschef till Neurologiska kliniken
Executive
2019-06-02
Vårdenhetschef till Medicinkliniken (Gastro/Lung/Hema/Medicinsk onkologi)
Executive
2019-06-02
Sjuksköterska till behandlingsavdelningen - Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2019-06-02
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-05-26