Omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen

Sista ansökningsdag: 2020-02-29   

Publicerades: 2020-02-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 21-22 tillhör infektionssektionen och har 42 vårdplatser fördelade på 31 infektionsplatser och 11 internmedicinska vårdplatser med inriktning endokrinologi.

Arbetsuppgifter

Nu satsar vi ytterligare på att utveckla vår omvårdnadskompetens och vårdkvalitet genom att söka en till omvårdnadsledande sjuksköterska, gärna med specialistkompetens i relevant område.

I din roll som omvårdnadsledande sjuksköterska ingår det att coacha och handleda mindre erfarna kollegor i det dagliga kliniska arbetet. Du har även ett utbildningsansvar inom området omvårdnad.

I ditt uppdrag ingår att delta aktivt i utveckling av vården utifrån ett omvårdnadsperspektiv. Du ska även utveckla rutiner och arbetsmetoder utifrån evidens för personcentrerad vård samt initiera uppdatering av gällande rutiner, riktlinjer och vårdprogram.

För säker vård ska du kritiskt granska, återkoppla och initiera åtgärder utifrån avvikelserapporter, händelseanalyser, journalgranskningar och kvalitetsindikatorer.

Fast anställning heltid med skiftanställning/flexibel tjänstgöring i poängmodellen. Företrädesvis inga nattpass, helgtjänstgöring var 4:e helg.

Självständig schemaläggning i samråd med de andra omvårdnadsledande sjuksköterskorna så att fördelningen av erfarenhet sprids.

Här på avdelningen arbetar vi i tvärprofessionella team där patientens omhändertagande och planering är i centrum allt för att ge patienten bästa möjliga vård både under och efter vårdtiden. Vi bedriver även kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete för att förbättra vården samt arbetsmiljön.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska eller helst inom inriktningen infektion eller internmedicin.

Vårt erbjudande
Vi vill att du skall känna att du gör dina roligaste år i din karriär hos oss och tycker att det är avgörande att du trivs och mår bra, även utanför arbetet. Därför har du såklart ett friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerad träning samt tillgång till gratis  personalgym på sjukhusområdet. Du har också som anställd hos oss tillgång till en mängd olika personalförmåner via Benify där du kan göra dina egna val och välja de förmåner som passar dig bäst, t ex bl a beställa årskort på SL och betala månadsvis på din lön. Du kan även beställa exempelvis ögonlaseroperation, middagsmat och ta del av erbjudanden på försäkringar och hushållsnära tjänster. Du får också tillgång till många rabatter på varor och tjänster från flera marknadsledande företag runt om i Sverige, t ex hyra bil, flygbiljetter, färg hemelektronik och upplevelser.

Välkommen att ringa för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Odsvall, Tel:08-58702526

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2020-03-18
Nattsjuksköterska sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2020-03-06
Leversjuksköterska – Egen mottagning på Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-03-01
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01