Omvårdnadsledande sjuksköterska till internmedicin

Sista ansökningsdag: 2020-09-02   

Publicerades: 2020-07-02

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Vi erbjuder ett sammansvetsat team som har blivit ordentligt "trycktestat" under rådande pandemi, där du kan utvecklas och ha det roligt tillsammans med dina kollegor. Vi har nära till skratt och behöver just nu din förstärkning.

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i Medicinkliniken som är den största kliniken inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger centralt i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens.

Om tjänsten

Nu satsar vi ytterligare på att utveckla vår omvårdnadskompetens och vårdkvalitén genom att söka två till omvårdnadsledande sjuksköterskor (OVL). Gärna med specialistkompetens i relevant område, steg 5 i kompetensstege för sjuksköterska Region Stockholm.

På avdelningen vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom mag-, tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar. Som OVL rotera du mellan specialiteterna och behöver känner dig tryggt med att hantera många olika patienter med alla sina sjukdomsbilder.

I dagsläget är vi en av de avdelningar på sjukhuset som vårdar Covid-positiva patienter. Vilket innebär patienter som är beroende av hög kompetens och flexibilitet. För att lyckas med det vi arbetat tillsammans som ett team.

Arbetsuppgifter

Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården för definierat ansvarsområde, inom omvårdnad. Du är kliniskt verksam 80% som OVL och 20 % med klinisk verksamhetsutveckling utifrån ditt ansvarsområde. Du ska också handleda, coacha och utveckla våra nya sjuksköterskor tillsammans med dina OVL kollegor. Vi jobbar med förbättringsarbete enligt LEAN-modellen med fokus på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde.

Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen, specialistsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens och trygg i din roll. Du har minst 5-6 år erfarenhet av akutsjukvård. Gärna erfarenhet i att utbilda och handleda andra kollegor.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och att du är drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet.

För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete, öppenhet och flexibilitet. Du är van att hålla många bollar i luften samtidigt. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Tel:08-5870 3074

Alessandro Lupaszkoi-Hizden, Tel:08-5870 30 32

Facklig företrädare

Vårdförbundet, Tel:via växeln

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till medicinsk vårdavdelning
Medicinkliniken
2020-09-15
Sjuksköterska till akut och elektiv ortopedi
Ortopedkliniken
2020-08-30