Omvårdnadsledande sjuksköterska till internmedicinska flöden

Sista ansökningsdag: 2020-10-29   

Publicerades: 2020-09-29

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Är du en driven sjuksköterska som är redo för att ta nästa steg i din utveckling? Gillar du att handleda, ha många bollar i luften, arbeta i team och kunna påverka din arbetsplats? I så fall är du rätt person för oss!

 

Beskrivning
Nu satsar vi ytterligare på att utveckla vår omvårdnadskompetens och vårdkvalité genom att söka en omvårdnadsledande sjuksköterska med specialistkompetens i relevant område, motsvarande steg 4, gärna steg 5 i kompetensstege för sjuksköterska Region Stockholm. På avdelning 20+21B utreder och behandlar vi patienter med gastroenterologiska, lungmedicinska, hematologiska sjukdomar samt medicinska komplikationer till bröst/rektal/prostatacancer. Avdelning 20 + 21B har tillsammans 38 vårdplatser.

 

Arbetsuppgifter
Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården för definierat ansvarsområde inom omvårdnad och arbetar i alla våra flöden. I din roll som omvårdnadsledande sjuksköterska ingår det att coacha, utveckla och handleda mindre erfarna kollegor i det dagliga kliniska arbetet för att säkerställa en effektiv personcentrerad och säker vård för våra patienter. Du har även ett utbildningsansvar inom området omvårdnad.

Som medarbetare är du en del av en mycket spännande resa där vår verksamhet är med i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte. För att upprätthålla kunskap och kompetens har vi regelbundna interna föreläsningar. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående.

Vi jobbar med förbättringsarbete enligt LEAN-modellen med fokus på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelningarna jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls & Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team.

Sjuksköterskor och undersköterskor kan alternera mellan de olika specialiteterna och vi har nyligen skapat "hemmaflöden" där personalen primärt är placerad, för ökad kompetens. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen, specialistsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens inom området. Minst 10 års erfarenhet av akutsjukvård är ett krav. Gärna erfarenhet i att utbilda och handleda andra kollegor. Du kommer att vara delaktig i uppbyggandet av en utbildnings- och utvecklingsstruktur och kommer därmed att ha möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete, öppenhet och flexibilitet. Du är van att hålla många bollar i luften samtidigt.


Villkor
Tillsvidareanställning heltid med skiftanställning/flexibel tjänstgöring i poängmodellen. Företrädesvis inga nattpass, helgtjänstgöring var 4:e helg.

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan dess.

Välkommen att ringa för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Tel:08-5870 3074

Facklig företrädare

Vårdförbundet, Tel:via växeln

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Medicinkliniken
2020-11-30
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2020-11-01