Operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2020-03-01   

Publicerades: 2020-01-23

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vår operationsenhet består i dag av tre operationssalar, en sterilenhet som är under ombyggnad och en postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dagtid och vi har stängt helger och röda dagar. Vi utför ortopediska hand, fot, knä och höft operationer. 

Som operationssjuksköterska kommer du att arbeta på operationssal. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Du ska trivas att arbeta i mindre arbetsgrupp och med högt tempo. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där du blir en del i det fortsatta utvecklingsarbetet.

Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlade. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt ser vi som självklart.

Vi söker dig som är operationssjuksköterska, erfarenhet är mediterande. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetandet. Vi är ett kompetent team som behöver förstärkning pga utökad verksamhet och pensionsavgångar.

Välkommen med din ansökan

Intervjuer sker fortlöpande under rekyteringsprocessen  

.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Persson, Tel:0703-800701

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.