Operationssjuksköterska/Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-30

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon. Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi. Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Capio Medocular grundades 1986 i Uppsala. Kliniken i Uppsala är fortfarande Capio Medoculars huvudkontor. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Uppsala arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget i Uppsala län samt Gävleborgs län. Förutom det så har vi även privata patienter. Vi har centralt belägna lokaler på Stora Torget.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande arbete på vår ögonklinik i Uppsala.

Som Sveriges äldsta privata ögonklinik är vi mycket populära både när det gäller gråstarrsoperationer och synkorrigeringar.

Capio Ögon är en trivsam arbetsplats och du får ett 15-tal fantastiska kollegor. En arbetsplats som fokuserar på gott bemötande och bästa möjliga service både mot våra patienter/kunder och mellan oss anställda.Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en operationsavdelning såsom instrumentering och assistering.

Det kan också bli aktuellt att arbeta med förundersökningar och efterkontroller om intresse finns.Kvalifikationer

Vi söker dig som är operationssjuksköterska/ögonsjuksköterska med erfarenhet av ögonkirurgi. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare. Som person är du positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat samt är kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och strukturerad och trivs både med självständigt arbete och teamarbete.Villkor

Tillsvidare anställning, månadslön.
Dagtid, måndag-fredag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Ulrica Månsson, Tel:+46709565404

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Operationssjuksköterska
Capio Movement AB
2020-03-01