Operationssköterska

Sista ansökningsdag: 2019-10-31   

Publicerades: 2019-09-08

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon. Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi. Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete på Capio Ögonklinik Globen . Klinikens huvudinriktning är mottagningsverksamhet för allmän ögonsjukvård och dagkirurgiska operationer, huvudsakligen gråstarr- och refraktivaoperationer samt  ögonlocksoperationer. Verksamheten bedrivs dagtid  måndag t.o.m. fredag. Vi arbetar på uppdrag av Stockholmslänslandsting men tar även emot patienter från andra landsting, försäkringskunder och privatbetalande kunder. Kliniken är alltid bemannad med erfarna specialistläkare inom ögonsjukvård.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer att ingå  i ett arbetsteam som består av operationssjuksköterskor, ögonsjuksköterskor och undersköterskor.  I rollen som operationssjuksköterska kommer du att planera och organisera dagens operationer på din operationssal. Du deltar vid för och efterarbete och instrumenterar  vid katarakt- och refraktiva linsoperationer samt ögonlockskirurgi. Sedvanliga uppgifter kring steril arbete, diskning och autoklavering. Arbetet sker i team kring patienten och innefattar arbete med tekniskt apparatur.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad operationssjuksköterska med några års erfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare. Som person är du positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat samt till att utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande och strukturerad och trivs både med självständigt arbete såväl som teamarbete. Du har god empatisk förmåga och det är essentiellt för dig att varje enskild patient får bästa tänkbara bemötande utifrån behov.

Villkor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40/v

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Davour, Verksamhetschef, Tel:0709-306712

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.