Optiker eller ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-03-01   

Publicerades: 2021-02-05

Beskrivning av tjänst

Beskrivning: Optiker eller ögonsjuksköterska, med erfarenhet/intresse av refraktiv verksamhet.

Arbetsuppgifter: Refraktiva förundersökningar och efterkontroller. Information före och efter synfelskirurgi. Efterkontroller efter kataraktkirurgi. Undersökningar inför läkarbesök på ögonmottagning och vid kataraktkirurgi. Egna mottagningar inom kompetensområdet. Telefonrådgivning.

Kvalifikationer: Legitimerad optiker eller legitimerad ögonsjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete med refraktiva undersökningar i samband med synfelskirurgi är meriterande. Magisterexamen, eller motsvarande, är meriterande.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon.
Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst katarakt- och synfelskirurgi.

Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.
Capio Ögon Malmö har funnits sedan 2000 och bedriver kataraktkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne. För delar av denna verksamhet har vi även filial i Lund. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-04-01

Kontaktperson Capio

Patrik Svensson, Tel:0709-565454

Ingela Nilsson, Tel:0709-565460

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.