Optiker

Sista ansökningsdag: 2019-01-13   

Publicerades: 2018-12-18

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Optiker

Vi har fått fortsatt förtroende från regionen och ett ökat uppdrag inom ögon. Vi söker därför en optiker till vårt ögonteam.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus. Arbetet är dagtid och du har möjlighet att påverka arbetstiden. Tjänsten kommer bestå av arbete på ögonmottagning.

Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonläkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer. I teamet är det nära mellan beslut och handling och du får stöd i att ge patienterna den höga medicinska kvaliteten och servicen vi står för. Vi har ett gott samarbete med Region Örebro län. 

På ögonmottagningen så utreder vi och behandlar ögonsjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad optiker och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som optiker. Vi ställer höga krav på kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Vi undanber oss kontakt från rekrytering/bemanningsföretag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Gunilla Boström / Careunit chef, Tel:019-159514

Fredrik Jansson / HR-Chef, Tel:072-1426880

Facklig företrädare

Carina Bjaaland, Vårdförbundet, Tel:019-217923

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Optiker till Capio Scanloc Ögon/Capio Medocular Göteborg
Capio Medocular AB
2019-02-28