Paramedicinsk chef – Capio Geriatrik Nacka

Sista ansökningsdag: 2021-05-31   

Publicerades: 2021-04-23

Beskrivning av tjänst

Har du paramedicinsk kompetens, trivs med att arbeta delvis som enhetschef och delvis kliniskt utifrån din profession? Då är det här en tjänst för dig!

Capio Geriatrik Nacka består av fyra mindre geriatriska vårdavdelningar med 17 vårdplatser/avdelning, en palliativ avdelning med 12 vårdplatser, ASIH med omkring 100 inskrivna patienter samt en kognitiv mottagning. Paramedicingruppen bidrar med sin kompetens på samtliga dessa enheter i olika team.

Som paramedicinsk chef har du ansvar för cirka 20 medarbetare. Arbetsgruppen består av såväl fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer m.fl. Tillsammans med verksamhetschefen har du ansvar för budget, arbetsmiljö, miljö, kvalitet och utvecklingsfrågor. Du har ett nära samarbete med andra enhetschefer då dina medarbetare arbetar på olika enheter. Du rapporterar till verksamhetschefen, deltar i verksamhetens ledningsgrupp samt deltar i olika nätverk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser också vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. Du är nytänkande och driver frågor med entusiasm och skapar trygghet under pågående förändringar. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten.

Du har legitimation med paramedicinsk kompetens och erfarenhet av ledarskap- och chefsarbete. Vi ser gärna att du har någon form av ledarskaps- och chefsutbildning.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:
- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.
- Du är strukturerad och tydlig till din person
- Har god prioriteringsförmåga
- Har god kommunikativ förmåga som inspirerar andra
- Är lyhörd med humor och värme
- Har en drivande attityd i utveckling och förnyelse av arbetet


Vi erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
- Affärsområdets ledarskapsutbildning
- Arbete inom en av regionens bästa kliniker


Anställning
- Heltid, 40 tim/vecka
- Tillsvidare med provanställning på 6 månader
- Tillträde: enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Johnson, Verksamhetschef, telefon 072 - 582 44 01. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 maj 2021.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Peter Johnson, Tel:0725824401

Facklig företrädare

Sanna Lindström, Fysioterapeuterna, Tel:Mailadress: Sanna.Lindstrom@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Hallands län
Capio Movement AB
2021-05-30
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Västra Götalands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Hallands län
Capio Psykiatri
2021-05-23
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-17