Processägare/Systemförvaltare

Sista ansökningsdag: 2020-04-17   

Publicerades: 2020-03-17

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård på Capio S:t Görans Sjukhus som ansvarig för bemanningsprocesser och systemförvaltning av bemanningssystemet.

Beskrivning

Vi är just nu inne i slutfasen av upphandlingen av ett nytt bemanningssystem. Samtidigt pågår ett arbete med att ta fram och implementera en gemensam bemanningstrategi för sjukhuset. Strategin syftar till att vi ska uppnå en långsiktig hållbar bemanning, vara en attraktiv arbetsgivare och sträva efter att ha hälsosamma scheman.

Vi söker nu efter dig som vill vara med och implementera det nya systemet och strategin i samarbete med vår verksamhet. Du kommer att ingå i projektteamet samt styrgruppen för projektet.

När systemet är satt i produktion övergår rollen till systemförvaltning där det bland annat ingår följande uppgifter:

  • Förvalta & utveckla valt bemanningssystem i samarbete med verksamheten
  • Kravställare och kontaktperson mot leverantör
  • Utbilda superbrukare både i verksamhet och stödfunktioner för att säkerställa en trygg leverans
  • Ansvara för att bemanningsprocesser följer på sjukhuset fastställda rutiner
  • Identifiera behov av att förändra bemanningsprocessen för att säkerställa en optimal process
  • Återkoppla till ansvarig chef om indikation på att verksamhet inte följer fastlagda bemanningsprocesser

Du ingår i Löneavdelningen som är en stödfunktion för Capio S:t Görans Sjukhus och har nära samverkan med vårdverksamheterna och övriga stödfunktioner. Du rapporterar till Lönechefen.

Kvalifikationer

Du har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med bemanningsplanering. Även arbete med planering inom logistik är meriterande.

Arbete i näringslivet i kombination med erfarenhet från sjukvården eller annan verksamhet inom hälso och sjukvårdssektorn är meriterande.

Du har gärna arbetat med processkartläggning och processutveckling, särskilt av administrativa processer.

Du har gärna erfarenhet av att arbeta i projekt/förändringsarbete i komplexa sammanhang med olika intressenter och perspektiv.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att lyssna och kommunicera. Du uppskattar att ha många kontaktytor och parallella arbetsuppgifter samtidigt som du är strukturerad och en god organisatör.

Du är självgående, nyfiken och modig samt har en vilja att hela tiden bli bättre.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Rose-Marie Huldén, Tel:08-58702048

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.