Projekt- och lokaladministratör till Capio Närsjukvård

Sista ansökningsdag: 2020-10-14   

Publicerades: 2020-09-14

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Är du en fena på administrativt arbete, tycker om problemlösning och sociala kontakter - då är det här rätt tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning Som projekt- och lokaladministratör på Capio Närsjukvård kommer du att arbeta brett och självständigt med lokalrelaterade frågor av olika karaktär kopplade till Capios vårdcentraler runt om i landet. Du kommer främst ansvara för administrativa uppgifter samt ge stöd och service till våra region- och verksamhetschefer, men du kommer även att driva egna projekt och hantera frågor av mer (lokal)förvaltande karaktär. Du utgår från vårt trivsamma och centralt placerade kontor vid Lilla Bommen i Göteborg och rapporterar till Lokalstrateg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Internt stöd gällande lokalfrågor.
 • Ansvara för rutiner och hantering gällande signering av de avtal som lokalgruppen hanterar.
 • Registrera, uppdatera och administrera nya och befintliga hyresavtal, samt avtal som rör lokalvård, larm och bevakning.
 • Projektsamordning där du fungerar som ett stöd till projektledare/verksamhetschef vid olika typer av byggprojekt.
 • Avtalsbevakning - genom granskning och uppföljning säkerställa att avtalsvillkor uppfylls.
 • Samarbete med övriga supportfunktioner och affärsområden inom Capio i gemensamma lokalrelaterade projekt.
 • Upprätthålla befintliga samt skapa nya kontakter med olika typer av entreprenörer och intressenter.
 • Uppföljning av beslutade åtgärder och projekt. 
 • Tillsammans med övriga inom gruppen utveckla och säkerställa interna kvalitetsrutiner. 

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba engagerat med oss och som genom tidigare erfarenhet har förståelse för fastighetsfrågor och dess komplexitet. Vidare är du serviceinriktad, driven och initiativrik samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har inget problem att arbeta självständigt men växlar gärna över och arbetar i team när det behövs.

Att du har intresse och förmåga att vilja hjälpa andra och att anstränga dig för att leverera lösningar är en förutsättning för framgång i uppgiften. Det är även viktigt att du är noggrann, kan planera och strukturera ditt arbete samt på egen hand driva olika typer av processer.

Vi ser gärna att du har arbetat Unit 4 eller andra liknande programvaror och har goda kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av hantering av hyres- och serviceavtal
 • Kunskap eller erfarenhet av projektledning/projektadministration
 • Kunskap eller erfarenhet av byggentreprenader
 • Erfarenhet av upphandling av tjänstebolag 

Det erbjuder vi!

Ett varierat och omväxlande arbete med engagerade medarbetare och ett trevligt arbetsklimat med många olika kontaktytor där du får vara med och utveckla/påverka den svenska primärvården på ett positivt sätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Tillträde: Januari 2021

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-31 39 06

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.