Projektledare

Sista ansökningsdag: 2022-01-26   

Publicerades: 2021-12-07

Beskrivning av tjänst

Är du grym på att planera, koordinera och driva olika typer av marknadsprojekt så att de levererar ett riktigt starkt slutresultat? Är svårt lika med kul? Kom och gör skillnad hos oss! 

Som Project leader på Capios marknadsavdelning är du den som får saker att hända – från högt till lågt. Du tar dig an utmaningen att leda svåra projekt rätt, samtidigt som du planerar och leder flera krossfunktionella insatser och samarbetar med externa partner och interna nyckelpersoner. Med flera år bakom dig på marknadsavdelning eller som projektledare/produktionsledare, har du dokumenterad erfarenhet av ansvar för planering, koordinering, genomförande och uppföljning. Att ha stenkoll är din grej.  

Som person är du självgående och van vid att följa en tidplan. Du kan leda marknadsaktiviteter så att alla i projektgruppen såväl som interna intressenter får möjlighet att göra ett bra jobb. Att ha ett fint samarbete är viktigt för dig; det ska vara högt i tak i projektgrupperna, konstant dialog och stark feedback-kultur. Du är strukturerad och analyserande; mäter och följer upp och redovisar alla insatser löpande. Du kommer arbeta nära vår Marketing och Communications Director och bryta ner våra strategiska initiativ till operativa projekt med en tydlig roadmap framåt.     

För oss är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig och samtidigt prestigelös, vilket gör att du snabbt får förtroende inom organisationen. Du är en engagerad person som trivs med att arbeta i en bransch där du kan göra skillnad. Här utmanar vi det invanda och alla får komma med nya lösningar och perspektiv. Vi ska framåt. 

Du samordnar och driver våra projekt i ett nära samarbete med vår IT-avdelning, HR-avdelning och våra affärsområden. Du rapporterar till Marketing & Communications Director Nordic och tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Enligt ök

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Liza Manestam, Tel:+4672-0707190

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.