Projektorienterad Systemförvaltare för Capios journalsystem Cambio COSMIC

Sista ansökningsdag: 2019-07-31   

Publicerades: 2019-06-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Uppdraget

Vi söker nu dig - som med rätt personliga egenskaper, erfarenheter och kompetenser – vill bli en del av den förvaltningsgrupp som ansvarar för utveckling och drift av journalsystemet Cambio COSMIC inom Capio och därmed se till att leverera maximal nytta och innovation till vårdverksamheterna.

Ansvaret spänner givetvis från grundläggande informationssäkerhet (upprätthålla konfidentialitet, riktighet, tillgänglighet och oavvislighet) till livscykelhantering, men är i sin grund mycket projektorienterat då utvecklingsplanen för området är ambitiös.

Ditt uppdrag är att vara en väl kommunicerande och kvalitetsmedveten part i gruppen och hantera egna ansvarsområden, stötta med kompetens, driva förändringsarbeten/projekt tillsammans med vårdverksamheten och se till att vi – både du själv, vi som IT-avdelning och vi som organisation – ständigt strävar mot att bli bättre.

Du kommer vara fysiskt placerad på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus: vi är totalt ca 36 personer med ett helhetsuppdrag kring IT-leveranser för framförallt sjukhuset, men också övriga affärsområden inom koncernen.
Vi värderar mångfald och olikheter mycket högt och ser det bra bemötandet av medmänniskor, oavsett patient eller kollega, som absolut och nödvändigt.

Du som söker:

Vi vill att du är en driven och samarbetsfokuserad person med stor förståelse för att vi verkar inom ett område som ställer oerhört stora krav på IT, dygnet runt, året om.

Ditt engagemang för att utforma och förbättra framtidens hälso- och sjukvård kompletteras väl av insikt kring behovet av strukturerade processer och arbetssätt.

Att vilja lära och växa med utmaningar, samt att ta ansvar för din egen utveckling är mycket viktigt.

Krav och meriterande: 

God och bred kunskap kring vårdinformationssystem; mycket meriterande är erfarenhet av Cambio COSMIC.

Minst ett års arbete i systemförvaltning och/eller projektledning inom IT: mycket meriterande är erfarenhet av IT inom hälso- och sjukvård.

För området relevant högskoleutbildning är mycket meriterande.

Mycket god språklig förmåga (muntligt och i skrift) i svenska och engelska är ett krav.

Villkor:

Tjänsten är på heltid och kan innefatta visst krav på resande.

Provanställning kan komma tillämpas.

Vi arbetar med löpande urval/intervjuer och tjänsten kan därmed komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, Tel:08-5870 2710

Anna Silfwersvärd, Tel:08-5870 14 27

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.