Projektorienterad Systemförvaltare för Capios journalsystem Cambio COSMIC

Sista ansökningsdag: 2020-10-31   

Publicerades: 2020-09-04

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi på IT-avdelningen letar nu efter någon som vill bli en del av den grupp som ansvarar för utveckling och drift av journalsystemet Cambio COSMIC med dess integrationer, och därmed se till att leverera maximal nytta och innovation till vårdverksamheterna.

 

Uppdraget

Uppdraget innefattar förvaltningsarbete såsom informationssäkerhet och livscykelhantering, men är väsentligt projektorienterat i grunden då utvecklingsplanen för området är mycket ambitiös med tillhörande stor projektportfölj.

Ditt ansvar i gruppen är att samarbeta och leverera inom egna ansvarsområden, stötta med din specialistkompetens, driva förändringsarbeten/projekt tillsammans med leverantörer, Kundgrupp COSMIC (sammansättning av regioner och Capio) samt vårdverksamheten. Slutligen ska du också se till att vi – både du själv, vi som IT-avdelning och vi som organisation – ständigt förbättrar oss.

Du kommer vara fysiskt placerad på IT-avdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus: vi är totalt 37 personer med ett helhetsuppdrag kring IT-leveranser.

Du som sökande:

Vi vill att du som person är driven och fungerar bra i både team och självständigt.

Du har förståelse för att det område vi verkar inom ställer oerhört stora krav på IT, dygnet runt, året om.

Vi ser gärna att du kompletterar ditt intresse för IT inom hälso- och sjukvård med ett tekniskt och analytiskt sinnelag.

Du bör engagerat och strukturerat vilja utforma och förbättra processer och arbetssätt inom hälso- och sjukvården.

Hos oss passar du mycket väl in om du lär och växer med utmaningar och om du vill ta ansvar för din egen utveckling.

Vad vi tycker är meriterande:

God och bred kunskap kring vårdinformationssystem - mycket meriterande är erfarenhet av Cambio COSMIC.

För området relevant högskoleutbildning rekommenderas.

Kompetens inom programmering/utveckling.

Vana av att leda/delta i inkrementellt & iterativt arbete.

God kunskap inom medicinsk informatik och dess tillämpningar.

Erfarenhet av standarder och arkitektur inom interoperabilitet och integrationer.

Vad vi kräver av dig:

Minst ett års arbetslivserfarenhet av systemförvaltning/produktledning/projektledning inom IT.

Mycket god språklig förmåga (muntligt och i skrift) i svenska och engelska.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicklas Johannesén, Enhetschef, Tel:08-5870 2710

Anna Silfwersvärd, Förvaltningsledare, Tel:08-5870 14 27

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.