Psykiatrisjuksköterska alternativt psykolog

Sista ansökningsdag: 2020-11-27   

Publicerades: 2020-10-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Sjöbo är en välfungerande vårdcentral med ca 4 000 listade patienter.
Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även BVC, tandvård och företagshälsa. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat. Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu psykiatrisjuksköterska alternativt psykolog till våra mottagningar i Sjöbo och Veberöd. Hos oss arbetar du med primärvårdsuppdraget bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Exempel på vanliga problemställningar hos oss är depression,stressrelaterad ohälsa, ångesttillstånd och sömnproblem.

Vi lägger stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vår mottagning. Det är du i din yrkesprofession som tar patientens första bedömningssamtal. De patienter som behöver läkarbedömning tar vi upp på gemensam rond.Patienterna kommer på kortare besök och vi strävar alltid efter att ha hög tillgänglighet och möjligheten att erbjuda mottagningstid inom 24 timmar.

Vi arbetar alltmer med digitala kontakter, digifysisk vård, digitalt när det är möjligt och fysiskt besök när det behövs.. Det innebär chattmöjligheter via text eller videosamtal, både för akuta och besök och uppföljningsbesök. Capio som arbetsgivare betyder kvalitet, vi jobbar efter Best Practice och vi strävar efter att hela tiden jobba efter vårt patientlöfte! En väg in-sen bär vi ansvaret.

Är du den vi söker och vågar Du anta utmaningen att bli bästa vårdcentralen i Skåne?! Sök idag!

Vi erbjuder dig 2 positiva och utvecklande arbetsplatser med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder dig utbildning i vårt digitala arbetssätt. Och avgörande är att du är intresserad av den digifysiska utvecklingen och en vilja att vara med och driva detta arbete framåt

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri eller psykolog.Trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Fritzell, Tel:076-644 39 31

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09