Psykiatrisjuksköterska till vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2020-10-10   

Publicerades: 2020-09-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och som lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi ligger i centrala Landskrona med närhet till allmänna kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Vi befinner oss i f.d. posthuset som är smakfullt renoverat till moderna fina lokaler med stora utrymmen. Vi har sammantaget ca 13 000 listade patienter på vårdcentralen, barnavårdscentralen och barnmorskemottagningen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en psykiatrisjuksköterska för arbete på vår mottagning. Hos oss arbetar du med primärvårdsuppdraget bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Exempel på vanliga problemställningar hos oss är depression, stressrelaterad ohälsa, ångesttillstånd och sömnproblem.

Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är du som psykiatrisjuksköterska som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Patienterna kommer på kortare besök och vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet och möjlighet att kunna erbjuda mottagningstid inom 24 timmar.

Vi arbetar även med allt mer digitala kontakter, digifysisk vård, digitalt när det är möjligt och fysiskt besök när det behövs. Det innebär chattmöjlighet via text eller videosamtal, både för akuta besök och uppföljningsbesök.

Är du psykiatrisjuksköterska och tycker att detta låter intressant?

Då vill vi gärna höra ifrån dig! Det är positivt om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du kommer att få utbildning i vårt digitala arbetssätt. Avgörande är att du är intresserad av den digifysiska utvecklingen och en vilja att vara med och driva detta arbete framåt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: heltid/deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Emma Bauer, Tel:0700-000823, emma.bauer@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag