Psykolog - Capio Familjeläkarna Falkenberg

Sista ansökningsdag: 2019-09-27   

Publicerades: 2019-09-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Familjeläkarna Falkenberg har ca 10 000 listade personer och är verksamma på Vårdcentralerna Söderbro och Skrea. Vi värdesätter teamarbete och ett tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi värdesätter kvalitet och service och ett gott bemötande för våra patienter. För oss är det dessutom viktigt att ha kul på jobbet!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för psykolog inom primärvård, såsom psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Efterfrågad Erfarenhet, utbildning och kunskap

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

 

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Caroline Kaschner, Tel:0701-56 50 76

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog med intresse för digifysiska arbetssätt
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2019-10-18
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-10-13
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-10-13
Capio söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-10-11
Psykolog
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-09-30
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-09-30
Capio Psykiatri söker leg KBT terapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-09-29
Psykolog
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-09-29