Psykolog Capio Närsjukvård Ringen

Sista ansökningsdag: 2019-07-31   

Publicerades: 2019-06-18

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 28 000 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service. Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/ Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, legitimerad psykolog, till vårt mycket välfungerande team bestående av fem psykologer. Tjänsten innebär arbete både med barn och vuxna. Vi arbetar helt i enlighet med vårt primärvårdsuppdrag varför tjänsten hos oss innebär tyngdpunkt på korta individuella behandlingskontakter men också en del bedömningar. Vi har internetbaserad KBT för vuxna.

Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patient och team. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Du är väl insatt i KBT (minst grundläggande utbildning), har erfarenhet av att arbeta kliniskt med KBT för olika problemområden och dokumenterad erfarenhet av behandlingsarbete med barn och ungdomar.

Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Vi intervjuar fortlöpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: September 2019

Kontaktperson Capio

Susanne Carlgren, Tel:susanne.carlgren@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-09-01
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-08-31
Psykolog
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-08-31
Leg.psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-08-15
Leg. psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-08-15
Psykolog online till Capio Go
Capio Go
2019-08-04
Psykolog
Capio Vårdcentral Sävedalen
2019-08-04
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-07-31