Psykolog, med arbete på mottagining och digitalt

Sista ansökningsdag: 2019-06-20   

Publicerades: 2019-05-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är en trivsam, välfungerande arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring av verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Vi har drygt 18 000 listade och ca 50 anställda. Dragonen ligger centralt i Umeå i fina lokaler. Vi arbetar på uppdrag Hälsoval Västerbotten.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är ett vikariat från 1/8 tom 31/1, med eventuell förlängning. Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning och med vår digitala tjänst på Capio Go.

Capio Go är ett eget bolag inom Capiokoncernen med uppdrag att skapa digitala vårdtjänster tillsammans med befintliga fysiska verksamheter.

Arbetet innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling, vi arbetar med IBH bland annat. Viss del av tjänsten innebär att du arbetar åt Capio Go. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2020-01-31

Sysselsättningsgrad: Upp till heltid

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Katarina Hellberg, Tel:070-525 53 70

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-08-31
Psykolog Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-07-31
Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2019-07-19
Psykolog
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-07-12
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-07-10
Psykolog
Capio Citykliniken Landskrona
2019-06-27
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2019-06-27