Psykolog med KBT-inriktning till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2021-10-29   

Publicerades: 2021-09-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus i Serafimerlasarettets anrika lokaler. Vårdcentralen har i dagsläget ca 11 500 listade patienter och vi är ca 25 medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Förutom specialister i allmänmedicin finns AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Teamarbete är centralt i vår vardag och vi arbetar med sambedömning av våra patienter vid dagliga ronder. Vi ligger i framkant i utvecklingen mot digifysisk vård och jobbar aktivt för att utveckla detta som ett komplement i arbetet med våra patienter. Vi har stort fokus på psykisk ohälsa och i vårt uppdrag ingår även att ta hand om barn och unga. Vi har en rehabkoordinator med i teamet och vi bedriver internet-KBT.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog med KBT-inriktning för arbete med våra vuxna patienter på vår mottagning. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vana av video och internet-KBT är meriterande då det ingår i tjänsten. Du kommer ingå i ett team om 6 personer med psykoterapeut, barnpsykologer och kurator. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från november 2021 till augusti 2022 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 70-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 1/11 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fam Taranger Enhetschef, Tel:073-388 50 73

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-11-30
Hallands län
Capio Husläkarna Kungsbacka
2021-11-18
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-11-18
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Lundby
2021-11-15
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-11-03
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-29
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-29
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-10-27