Psykolog online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2019-08-04   

Publicerades: 2019-07-05

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter                                                                   

Capio Go utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i samverkan med andra Capio-verksamheter. Vi har ett brett utbud och patienter kan söka hjälp hos oss för ett  70-tal sökorsaker. Kan vi inte hjälpa patienten digitalt har vi möjlighet att hjälpa patienten vidare till någon av våra fysiska vårdcentraler. Hos oss arbetar läkare, psykologer sjuksköterskor, fysioterapeuter och barnmorskor. 

Beskrivning av tjänst

Patienter kan när som helst på dygnet söka oss på Capio Go, de loggar in med Bank-Id och väljer sökorsak. De får svara på ett antal frågor kring sina besvär, tidigare sjukdomar samt eventuella tidigare behandlingar. Svaren skickas in via vår plattform och därifrån startar psykologen en chatt med patienten som då kan få medicinsk bedömning, kvalificerad rådgivning och behandling. Möjlighet finns att boka uppföljande videobesök eller IKBT. Arbetet innefattar även utvecklingsarbete av vår digitala tjänst.

När du börjar arbeta hos oss får genomgår du en gedigen onboarding innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer.
Du får också personlig uppföljning.

Arbetet innebär stor flexibilitet då du har möjlighet att arbeta varifrån du vill.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad psykolog gärna med KBT-inriktning. Du har tidigare erfarenhet från primärvård, psykiatri eller företagshälsovård. Du arbetar evidensbaserat och är skicklig i ditt bemötande och har god förmåga att kommunicera i skrift.

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad,  god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt är viktiga egenskaper

 

Villkor

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning på hel eller deltid. Du har möjlighet att arbeta varifrån du vill och tjänsten kan kombineras med annat fysiskt arbete. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

 
 
 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enl överrenskommelse

Tillträde: Enl överrenskommele

Kontaktperson Capio

Cecilia Meurling, Tel:073-388 49 59 cecilia.meurling@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-09-01
Legitimerad psykolog/PTP-psykolog
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-08-31
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-08-31
Psykolog
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-08-31
Leg.psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-08-15
Leg. psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-08-15
Psykolog
Capio Vårdcentral Sävedalen
2019-08-04
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-07-31
Psykolog Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-07-31
Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2019-07-19