Psykolog online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2020-02-27   

Publicerades: 2020-01-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter                                                                   

Capio Go utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i samverkan med andra Capio-verksamheter. Vi har ett brett utbud och patienter kan söka hjälp hos oss för ett 90-tal sökorsaker. Kan vi inte hjälpa patienten digitalt har vi möjlighet att hjälpa patienten vidare till någon av våra fysiska vårdcentraler. Hos oss arbetar läkare, psykologer sjuksköterskor, fysioterapeuter och barnmorskor. 

Beskrivning av tjänst

Patienter kan när som helst på dygnet söka oss på Capio Go, de loggar in med Bank-Id och väljer sökorsak. De får svara på ett antal frågor kring sina besvär, tidigare sjukdomar samt eventuella tidigare behandlingar. Svaren skickas in via vår plattform och därifrån startar psykologen en chatt med patienten som då kan få medicinsk bedömning, kvalificerad rådgivning och behandling. Möjlighet finns att boka uppföljande videobesök eller IKBT. Arbetet innefattar även utvecklingsarbete av vår digitala tjänst.

När du börjar arbeta hos oss får genomgår du en gedigen onboarding innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer.
Du får också personlig uppföljning.

Arbetet innebär stor flexibilitet då du har möjlighet att arbeta varifrån du vill.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad psykolog gärna med KBT-inriktning. Du har tidigare erfarenhet från primärvård, psykiatri eller företagshälsovård. Du arbetar evidensbaserat och är skicklig i ditt bemötande och har god förmåga att kommunicera i skrift.

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. 

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad,  god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt är viktiga egenskaper.

Då Capio Go´s kontor är placerat i Malmö och är det önskvärt om du är bosatt i närheten.

Villkor

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

 
 
 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön: Fast månadslön

Tillträde: Enl överrenskommele

Kontaktperson Capio

Cecilia Persson Biträdande Verksamhetschef , Tel:073-3884846 cecilia.persson@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio psykiatri i Linköping söker leg psykolog eller PTP-psykolog
Capio Psykiatri
2020-03-18
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2020-03-14
Capio Hjärnhälsan söker Leg. psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2020-03-08
Psykolog
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2020-03-01
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-02-28