Psykolog online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2021-07-28   

Publicerades: 2021-06-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter                                                                   

Capio Go utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i samverkan med andra Capio-verksamheter. Vi har ett brett utbud och patienter kan söka hjälp hos oss för ett 60-tal sökorsaker. Kan vi inte hjälpa patienten digitalt har vi möjlighet att hjälpa patienten vidare till någon av våra fysiska vårdcentraler. Hos oss arbetar läkare, psykologer sjuksköterskor, fysioterapeuter och barnmorskor. 

 

Beskrivning av tjänst

Som psykolog hos Capio Go arbetar du med internetbaserad psykologisk behandling av lindrig psykisk ohälsa.

Du kommunicerar främst med patienterna via chatt och/eller video. Behandling kan även ske via iKBT där vi ger patienter återkoppling och stöd genom vårt digitala självhjälpsprogram. Vi arbetar främst med korttidsinsatser utifrån evidensbaserade principer samt FACT.

Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier i tjänst. Capio Go är en nationell tjänst och vi har nära samarbete med Capios fysiska vårdcentraler i hela Sverige. 

När du börjar arbeta hos oss genomgår du en gedigen onboarding innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer.
Du får också personlig uppföljning.

Idag tjänstgör våra psykologer helgfria arbetsdagar mellan 08-17, men kan inom kort även innefatta kvälls/helgtjänstgöring. 

Arbetet innebär stor flexibilitet då du har möjlighet att arbeta varifrån du vill.

 

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är legitimerad psykolog gärna med KBT-inriktning. Du har tidigare erfarenhet från primärvård, psykiatri eller företagshälsovård. Du arbetar evidensbaserat och är skicklig i ditt bemötande och har god förmåga att kommunicera i skrift.

Du behöver vara utvecklingsintresserad, nyfiken och modig. Du behöver ha erfarenhet och utbildning i hur du arbetar med FACT och korttidsinsatser.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, förmåga till självständigt arbete samt god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

 

Villkor

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

 

 
 
 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön: Fast månadslön

Tillträde: Enl överrenskommele

Kontaktperson Capio

Cecilia Persson Verksamhetschef , Tel:cecilia.persson@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan
2021-08-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-08-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-08-13
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-07-30
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2021-07-29