Psykolog till Capio Ångest och Depressionsmottagningen på Södermalm

Sista ansökningsdag: 2020-10-31   

Publicerades: 2020-09-13

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i fortsatt positiv riktning?

Vi söker en legitimerad psykolog med intresse för patienter och psykologisk flexibilitet.

Beskrivning

Tillsammans med patienter, på ett konstruktivt och nyfiket sätt, arbeta mot symtomförbättring med metoder som har forskningsstöd. Vi behandlar ångest- och depressionstillstånd med eller utan samsjuklighet och söker dig som gärna arbetar i olika format (grupp, individuellt, distans) och med andra engagerade psykologer. Arbetet omfattar konsultationer och diagnostiska utredningar, till exempel när behandling ger liten effekt. Vi har tydliga vårdprocesser och följer nationella och regionala riktlinjer. Individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden betonas vid samsjuklighet. Du får kompetenta kollegor med fokus på hela hälsan - psykisk och somatisk sjukdom, kontext och aktivitetsbalans. Teamarbete är viktigt för att nå bättre resultat för våra patienter. Mottagningen ligger högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri Region Stockholm Södra finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Capio erbjuder goda möjligheter till utveckling och breda kliniska erfarenheter.

Arbetsuppgifter

  • Psykologisk behandling av ångest- och depressionstillstånd.
  • Konsultationer inom och utom mottagningen.
  • Diagnostiska utredningar.
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av kliniskt arbete, gärna ångest- och depressionstillstånd.

Meriterande

Klinisk erfarenhet, vidareutbildning i evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder och psykoterapi. Specialist- och handledarutbildning (klinisk psykologi).

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang, noggrannhet och vänlighet. Du ser möjligheter i att samverka med andra och hjälpa patienter till förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.

VI ERBJUDER

En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar samt friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.